Vezetékes riasztó

NEM CSAK AZOKNAK, AKIK A RÉGI HAGYOMÁNYOKAT KÖVETŐ ZSINÓROS RENDSZERBEN BÍZNAK!

KINEK és MIKOR ajánljuk a ZSINÓROS VEZETÉKES RIASZTÓT?

  • Meglévő előkészített kábelezés esetén,
  • Kisebb ingatlanok/irodák védelemmel történő kialakításánál,
  • Kültéri védelem (infrasorompó, kültéri mozgásérzékelő) költséghatékony kivitelezésénél,
  • Mikor minden forint számít.

DSC riasztó

Még mindig a legelterjedtebb riasztó rendszerek közé tartozik a vezetékes riasztó, bár egyre nagyobb teret kezd hódítani a rádiós riasztó is az ügyfelek körében. Kisebb ingatlanok riasztóval történő védelménél, illetve azoknál az ingatlanoknál ajánljuk a vezetékes kiépítést, ahol a kábelezés már előre megoldott. Itt vezetékes riasztó központ kerül kiépítésre, vezetékes eszközökkel. Amennyiben a kábelezés nincs megoldva az ingatlanban, de az ügyfél mégis ragaszkodik a vezetékes riasztóhoz kábelcsatornázással szoktuk elvégezni a rendszer kiépítést. Több típusú lakásriasztót tudunk ebben az esetben is ajánlani.

A legelterjedtebb típusok, a DSC, PARADOX, PYRONIX központok, és az ezekhez kapcsolódó riasztó eszközök, mint mozgásérzékelő, nyitásérzékelő, kültéri- beltéri szirénák. Esetenként előfordulhat, hogy nem csak az ingatlanon belüli védelmet kell megoldani, hanem a kültéri riasztás is fontos szempont, ennek a megoldására ajánljuk ügyfeleink részére a kültéri érzékelőket, mint kültéri mozgásérzékelő, infrasorompó.

DSC riasztó

Ma már egészen tág palettán kínáljuk ügyfeleinknek a beltéri védelemnél is az érzékelőket. Nem okoz problémát, ha kisállat (kutya, macska) tartózkodik az ingatlanban, akkor sem, ha védelem alá kerül. Speciális kisállat védett mozgásérzékelőt, üvegtörés érzékelőt, illetve függöny infrás mozgásérzékelőket tudunk az ügyfeleknek biztosítani szükség esetén.

Figyelembe véve a riasztó nagyságát (érzékelők darabszámát, élesítési módokat) mindig a legmegfelelőbb központot ajánljuk ügyfeleink számára.

Összehasonlítás képen engedje meg, hogy csak nagy vonalakban példákat mutassak erre.

  • Paradox SPECTRA: Vezetékes központ, 2 partíció (élesítés), 16 zóna (érzékelő)
  • DSC: Vezetékes központ, 2 partíció (élesítés), 16 zóna (érzékelő)
  • PYRONIX: Vezetékes központ, 4 partíció (élesítés), 24 zóna (érzékelő)
  • MA-RK: vezetékes központ, 1 partíció (élesítés), 8 zóna (érzékelő), beépített GSM kommunikátor (csak távfelügyeletes rendszerként rendelhető!)

PARADOX riasztó