Távfelügyelet kiegészítő szolgáltatásokkal: All-in-One!

Távfelügyeleti szolgáltatást a riasztórendszer esetében nem csak azért érdemes igénybe venni, hogy riasztás esetén egy arra szakosodott járőr intézkedjen a helyszínen, hanem sok egyéb hasznos kiegészítő szolgáltatást is nyújthat még a komplett riasztó mellé a távfelügyelet.

Riasztó

Talán az egyik leginkább hasznos és ez miatt igénybe vett szolgáltatása a kiépített riasztórendszereknek a távfelügyeleti szolgáltatásnál a kivonuló járőrszolgáltatás. Riasztás jelzés esetén a diszpécser a tulajdonos kérésére a helyszínre küldi a járőrt, aki ellenőrzi a helyszínt, illetve szükség esetén a megfelelő intézkedéseket megteszi.

Mindemellett a távfelügyelettel ellátott riasztórendszereknél még egyéb számos hasznos plusz szolgáltatást tud nyújtani a távfelügyelet egy kiépített lakásriasztónál.

Elvárás figyelés: Amennyiben a tulajdonos által megadott időpontig bizonyos jelzés nem érkezik meg a távfelügyeleti szolgálat felé, úgy a tulajdonost a diszpécser értesíti erről.

Pl: Az ingatlan nyitása változó időpontban történik, de legkésőbb 21.00 óráig be kell zárni és élesíteni kell a riasztót. (takarítás, üzlet zárás). Amennyiben ez nem történik meg az adott időre, akkor a diszpécser értesíti az ingatlan tulajdonosát erről.

Időintervallum figyelés: Ebben az esetben megadott eseményt figyel a távfelügyelet a megadott időintervallumban, amennyiben ez nem így történik a távfelügyeleti diszpécser értesíti a tulajdonost.

Pl: Az üzletet vagy irodát reggel 7-8 óra közötti időszakban kell nyitni és este 18-19 óra között zárni. Ha bárki ezen időintervallumon kívül nyit vagy zár a helyes kóddal, akkor a diszpécser erről értesíti a tulajdonost.

Eseménylista postázása: Ebben az esetben minden a riasztórendszer által generált jelzésről (nyitás-zárás felhasználó szerinti megjelöléssel, riasztás, napi teszt, elmaradt teszt, intézkedési megjegyzések) részletes naplózott jelentést kap a tulajdonos minden adott hónapban, illetve az ügyfél kérésére adott időintervallumra is igényelhető.

Műszaki berendezések felügyelete: Amennyiben hűtő, fűtő, klíma berendezések üzemelnek az adott ingatlanban és ez a riasztórendszerre van csatlakoztatva, amennyiben a megadott tartományon kívülre esik a működésük erről is tájékoztatja az értesítendő személyt a diszpécser.