Magellan vezeték nélküli riasztó, mint a lakásriasztó rendszerek luxus ?autója?!

A PARADOX riasztórendszerek a legismertebb lakásriasztó megoldások manapság hazánkban. Egyedi és jól bevált biztonságtechnika megoldásaik, professzionális fejlesztéseik miatt világszerte a legelterjedtebb riasztórendszer márka. A PARADOX MAGELLAN legfőbb tulajdonsága a beépített rádió adó-vevő, amely a kétirányú kommunikációt biztosítja a központ és az eszközök között. Ez egy olyan speciális felügyelt kommunikáció, mely lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök folyamatos ellenőrzését is.

Riasztó

Figyeli a rádiófrekvenciás zavarokat, és egy maghatározott érték túllépése esetén figyelmeztet a lehetséges szabotázsra. Hibrid központja (rádiós és vezetékes eszközökkel is kombinálható központ) a lakásriasztó rendszereknél a biztonság, a rádiós kényelem, valamint a telepítés és megnyerő szolgáltatások kombinációját nyújtja a felhasználók részére. A Magellan riasztó rendszer rendelkezik a StayD (Olyan biztonsági funkció, amely biztosítja, hogy soha ne legyen védelem nélküli időszak a kiépített lakásriasztó esetén.

Ez azt jelenti, hogy például hazaérve, nem kikapcsoljuk a rendszert, hanem csak Stay élesítési szintig visszakapcsoljuk, és egy nyitás erejéig kitiltódnak a kezelőhöz tartózó bejárati zónák.) szolgáltatással, mely megnövelt szintű biztonságot nyújt azáltal, hogy a riasztó rendszer mindig élesített és sohasem hatástalanított. Sőt, a központok bővíthetők további szolgáltatásokkal, amilyen az új Hangmodul (VDMP3) és a TCP/IP internet modul (IP100).

Az előnyei és szolgáltatásai teszik a Paradox Magellan sorozat rádiós riasztó rendszer központjait ideálissá az akár 32 zónát igénylő lakás vagy kisebb üzleti rendszerek számára. A kombinált riasztó rendszer és adók teljes, vezeték nélküli biztonságot nyújtanak bármilyen lakás vagy kisebb üzlet rendszereként. Támogatja a kétirányú rádiós adókat is, melyekkel a felhasználók, például a rendszer állapotát kérdezhetik le, távirányítón keresztül.

Ez a fejlett technológiájú vagyonvédelmi rendszer megbízható védelmet, és hatékony szolgáltatásokat nyújt, melyeket bonyolult, megjegyezhetetlen kódok használata nélkül bárki kezelhet. Egy komplett rendszer egy központból, legalább egy kezelőből, különféle bemeneti eszközökből (pl. mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, stb.) és különféle kimeneti eszközökből (pl. csengők, szirénák, lámpák, stb.) áll.

Az elegáns és felhasználóbarát kezelők segítségével könnyen elérhetők a vagyonvédelmi rendszer funkciói, valamint könnyen érthető jelzésekkel mutatja a rendszer riasztási és működési állapotát. A kezelőn keresztül jeleníthető meg és hajtható végre a vagyonvédelmi rendszerben végezhető összes művelet.
Egyszerű és felhasználóbarát alkalmazhatóságával a legkedveltebb vezeték nélküli lakásriasztó rendszer. Egyszerűen mindent tud, amit egy ingatlan védelméhez tudnia kell!